Koken

In de herfst- en wintermaanden  wordt er om de twee weken  op woensdag vanaf 16.30 uur gekookt. Deze activiteit beperkt zich tot het maken van niet al te moeilijke recepten / maaltijden.

De bedoeling van onze kookclub is om enige handigheid in het koken, wat inzicht in voedingsleer en de hierbij noodzakelijke hygiëne te verkrijgen.  Maar ook  de gezelligheid van het samen een maaltijd bereiden verliezen wij niet uit het oog. De bereide maaltijd wordt dan ook gezamenlijk met een wijntje of iets fris in het Hoi-Huis genuttigd.  Onze doelgroep zijn mensen zonder enige kookervaring. De huidige keukenvoorziening is geschikt voor 10- 12 personen. Om eventuele uitbreiding van het aantal personen mogelijk te maken, is het wenselijk, dat er nog enkele begeleiders met enige ervaring bijkomen.  Zo kan er dan op een andere dag ook een nieuwe enthousiaste groep van start gaan. Wij zijn er op de woensdagen om de twee weken vanaf 16.30 uur